Sif Jakobs Jewellery

Glamourösa smycken – en hyllning till kvinnor
På JEWA kommer Sif Jakobs Jewellery att visa upp de senaste nyheterna från AW 23/24. Här finns nya prisvärda smycken med dansk design, framtagna för att lysa upp året om med ett elegant och lyxigt uttryck.

Namnet Ellisse är det italienska ordet för ellips, en form som återkommer bland smyckena i kollektionen. Här blandas ett brett utbud av olika stilar. Mjuka kurvor möter modern prakt som resulterar i örhängen med färgade zirkoner, armband med fina designdetaljer och exceptionella ringar. Kollektionen hyllar individualitet och självförverkligande med en blandning av vintage Hollywoodglamour och modern finess.

– Min dröm med Ellisse-kollektionerna är att fånga essensen av italiensk arkitektur och återuppfinna skönheten som finns i dessa. Den elliptiska formen, inspirerad av de fängslande kurvorna i Italiens historiska byggnader, har varit kärnan i varje design. Det är en blandning av tidlös elegans och sofistikerad finess, säger Sif Jakobs.

Bilden föreställer Sandra Lundqvist som är vd på Schalins

Sif Jakobs, grundare och designer på Sif Jakobs Jewellery.

Besökare tittar på halsband på den svenska mässan för smycken och klockor

”Vi hoppas kunna utnyttja mässan för att utöka vår kundbas, skapa meningsfulla relationer och samla insikter som kommer att styra vår verksamhet mot fortsatt framgång.”

Kollektionerna Ellisse – och Ellisse Carezza finns i 925 sterlingsilver med vita Cubic Zirconia. Plätering av 18K guld eller rhodium som ska framhäva glansen i varje smycke. Flerfärgade och marinblå cubic zirkonstenar har valts ut till för de som föredrar subtila nyanser.

I Felline Concavo-kollektionen har Sif Jakobs för första gången vågat sig på gradienter och delikata färger. Du möts av en unik konkav profil med graderade toner av blått och vita zirkoner som skapar en känsla av rörelse.

– Felline Concavo-kollektionen är en återupplivning av vår älskade Felline-linje som jag designade för ett tag sedan. Den har alltid varit en av mina favoritkollektioner och jag ville ge den nytt liv och lägga till en liten twist med den nya konkava formen, säger Sif Jakobs.

Sif Jakobs Jewellery har troget deltagit på den svenska inköpsmässan varje år sedan 2011.

– Att delta i ett sådant prestigefyllt inköpsevenemang som JEWA är, ger oss möjlighet att engagera oss i värdefulla nätverksmöjligheter. Vi räknar med att få kontakt med andra nyckelspelare inom smyckesindustrin, inklusive leverantörer, återförsäljare, designers och potentiella affärspartners. Dessa kopplingar kan leda till samarbeten, partnerskap och ömsesidigt fördelaktiga relationer som kan driva tillväxt och innovation för vårt företag. Vår ambition är att inte bara visa upp våra produkter utan vi är också där för att få kunskap, växa och fogas samman med den dynamiska smyckesindustrin. Vi hoppas kunna utnyttja mässan för att utöka vår kundbas, skapa meningsfulla relationer och samla insikter som kommer att styra vår verksamhet mot fortsatt framgång, avslutar Sif Jakobs.

Besökare tittar på halsband på den svenska mässan för smycken och klockor
Besökare tittar på halsband på den svenska mässan för smycken och klockor