Besökare i en monter med klockor på en mässa i Stockholm Sverige

Inköpsmässan för klockor och smycken

Som besökare på JEWA skapar du nya kontakter och affärsmöjligheter samtidigt som du stärker relationerna med dina nuvarande leverantörer.

Ta del av utställarnas senaste nytt inom smycken, klockor, pärlor, ädelstenar, butiksinredning, förpackningsmaterial, verktyg och maskiner, säkerhetslösningar, material för smycketillverkning och betallösningar. Utställarförteckningen publiceras närmare mässan.

Har du fått en inbjudan från oss eller från någon av våra utställare så registrerar du ditt besök till JEWA med koden ni har fått här nedan.

Är du verksam inom branschen men inte fått någon inbjudan?

Vänligen maila ert företagsnamn och organisationsnummer till info@jewa.se så återkommer vi med inloggningsuppgifter till er. 

Inköpsmässan är ej öppen för privatpersoner och förregistrering krävs.

 

Bo i anslutning till smyckesmässan


Att övernatta i anslutning till JEWA är bekvämt och smidigt. Under samma tak som smyckesmässan hittar ni Scandic Infra City. Samla kollegorna på en After Work i den tropiska inomhusträdgården eller njut av en avslappnande stund i relaxcentret efter en lång mässdag. 

Enkelrum 1 063 :- rum/natt
Dubbelrum 1 241:- rum/natt

Priserna visas inklusive en god frukost och exklusive moms.

Hotellet Scandic Infra City i Stockholm där svenska klock- och smyckesmässan arrangeras.
Champagneglas på fest på den svenska inköpsmässan för smycken och klockor

Mässfesten där branschen samlas


Boka in lördagen 9 september 2023 för årets mässfest där både utställare och besökare ges möjlighet att mingla och nätverka under trevliga och avslappnande former efter en härlig dag på smyckesmässan. Som vanligt arrangeras festligheterna i anslutning till inköpsmässan.

Mer information presenteras närmare mässan.