Vem ställer ut på JEWA?

Som utställare på JEWA skapar du nya kontakter och affärsmöjligheter samtidigt som du stärker relationerna med dina nuvarande kunder.

Är du leverantör av smycken, klockor, pärlor, ädelstenar, butiksinredning, förpackningsmaterial, verktyg och maskiner, säkerhetslösningar, material för smycketillverkning och betallösningar, är du en naturlig del av JEWA och en självklar utställare hos oss.

Mässan är en perfekt plats för att visa upp de nyaste kollektionerna, den innovativ tekniken, ta del av de senaste nyheterna, bredda ditt nätverk. Kom till JEWA för att dela med dig av din kunskap och sprida inspiration. 

Utställare visar klockor för en besökare på den svenska inköpsmässan för smycken och klockor
Hotellet Scandic Infra City i Stockholm där svenska klock- och smyckesmässan arrangeras.

Bo i anslutning till smyckesmässan


Att övernatta i anslutning till JEWA är bekvämt och smidigt. Under samma tak som smyckesmässan hittar ni Scandic Infra City. Samla kollegorna på en After Work i den tropiska inomhusträdgården eller njut av en avslappnande stund i relaxcentret efter en lång mässdag. 

Enkelrum 1 063 :- rum/natt
Dubbelrum 1 241:- rum/natt

Priserna visas inklusive en god frukost och exklusive moms.

Mässfesten där branschen samlas


Boka in lördagen 9 september 2023 för årets mässfest där både utställare och besökare ges möjlighet att mingla och nätverka under trevliga och avslappnande former efter en härlig dag på smyckesmässan. Som vanligt arrangeras festligheterna i anslutning till inköpsmässan.

Mer information presenteras närmare mässan.

Glas på ett bord på fest på den svenska inköpsmässan för smycken och klockor

Utställarkit

Ska du medverka som utställare på JEWA? Marknadsför gärna ditt deltagande mot er kunder med vårt utställarkit.

Tips till utställare

Ladda ned vår PDF med tips på hur ni kan locka era kunder till att besöka er monter.