Ädla Stenar

Stenar i många färger och former
Birgitta Frisk som driver Ädla Stenar har lång erfarenhet av branschen och har varit verksam sedan 1997. Hon erbjuder olika stenar i vackra färger och strävar kontinuerligt efter att hitta de mest unika.

Jag har sedan starten jobbat med färgstenar i både traditionella slipningar och specialslipningar efter önskemål, något som är uppskattat av guldsmeder och designers. Jag jobbar aktivt med att hitta något lite udda i form och material. Magkänslan, tillsammans med mitt intresse för att hitta just det där lilla extra, gör att jag kan erbjuda unika stenar av god kvalitet. I lagret har jag även diamanter, sötvattenspärlor och stencolliers.

I min monter på JEWA kommer jag att visa upp mina stenar, det kommer finnas både klassiker och nyheter från sortimentet. Dessutom har jag stenar som ibland endast finns i begränsad upplaga eller ett enstaka exemplar. Jag har ställt ut på vår branschmässa sedan starten, och det är viktigt för att kunna träffa mina nuvarande kunder och potentiella nya kunder. På mässan ges även möjlighet att se stenar, pärlor och andra produkter på riktigt och inte bara genom bilder.

Det blev ett extra långt avbrott på grund av pandemin, men nu ser jag fram mot att vara tillbaka och delta på JEWA. Välkommen till min monter och ta del av mina vackra stenar.

Birgitta Frisk

Ägare & grundare, Ädla Stenar

Stenar från Ädla Stenar.

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Ädla Stenar erbjuder många olika stenar i vackra färger.
Fotograf: Sune Henningson

Om Ädla Stenar

Ädla Stenar Birgitta Frisk grundades 1997 av Birgitta Frisk. Företaget erbjuder olika stenar till bland annat smyckestillverkning och har ett stort antal olika produkter och färger att erbjuda sina kunder.

Magkänslan, tillsammans med mitt intresse för att hitta just det där lilla extra, gör att jag kan erbjuda unika stenar av god kvalitet.