IOAKU

Vacker och iögonfallande smyckesdesign
Med passion för det unika, erbjuder IOAKU egenproducerade smycken med vacker design. Företaget strävar efter att ge alla ett personligt uttryck med sina smycken.

IOAKU erbjuder fantastiska smycken, annorlunda accessoarer och perfekta
presenter för alla. Grundaren, Fanny Ek, skapar iögonfallande design i ett flertal begränsade utgåvor. Vi har gått från två nya lanseringar per år till flera gånger per
säsong där samarbete med andra aktörer har varit ett roligt komplement för vår vision att nå utanför boxen.

Våra smycken tilltalar en bred målgrupp som sträcker sig från den unga tjejen till eleganta damer. Vi uppmuntrar alla att använda IOAKU oavsett ålder, kön eller stil, och vi kan stolt säga att alla generationer i en familj både bär och uppskattar våra produkter.

En av IOAKUs storsäljande kollektioner sedan 2014, La Fleur, har fått sällskap av en ny blomma i form av en ros. Den nya kollektionen lanserades nu i augusti 2024 med namnet NOSTALGIE, och som alltid kommer inspirationen från natur, konst och modevärlden. Designern, Fanny Ek, har tolkat en av världens vackraste rosor med unik design i olika utföranden och med iögonfallande detaljer. Kollektionen utstrålar en glimt av det unika från vår fantastiska värld, som du kan använda tillsammans med din egen fashionabla karisma.

Efter ett längre uppehåll från mässan har vi fått ett ökat intresse från våra kunder att vi ska delta på JEWA, något vi även själva vill och ser fram emot att göra, då det trots allt var med Precious-mässan 2012 som IOAKUs resa startade.

Vi ser fram emot att nå ut till våra nuvarande kunder och nya kunder, de bästa smyckesbutikerna i Norden. Vill dina kunder ha något som är annorlunda, unikt och vackert? Då har IOAKU ett stort sortiment av unika smycken och accessoarer att erbjuda till dina kunder som dem kommer att älska.

Vi lovar även att alla besökare som vill, får en förhandsvisning av våra populära adventskalendrar, som vi annars håller hemliga fram till lanseringen. Varmt välkommen till vår monter, Ida och Alexandra från Team IOAKU ser fram emot att träffa dig.

Ida Fredriksson

Sales and customer relations, IOAKU

Fanny Ek, grundare och designer, IOAKU.

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Smycken från IOAKUs nya kollektion NOSTALGIE.

Om IOAKU

IOAKU grundades år 2012 av den svenska mode- och smyckedesignern Fanny Ek. Varumärket säljs via återförsäljare i form av mode- och livsstilsbutiker, online och i flaggskeppsbutiken som ligger i Stockholm. Företaget drivs av Fanny och hennes syster Alexandra. Namnet är inspirerat från Fannys efternamn, som på engelska är ”oak”, och IOAKU översätts som ”I Oak You.

IOAKU erbjuder unik smyckesdesign.

Våra smycken tilltalar en bred målgrupp som sträcker sig från den unga tjejen till eleganta damer.