by BILLGREN

Många besöker vår monter

Vi lanserar ett unikt varumärke på JEWA och det blir starten på något helt nytt.

I vår monter kommer vi att presentera våra varumärken by BILLGREN med klockor och herrsmycken i stål, och NOBEL by BILLGREN med en kollektion av exklusiva silversmycken.

Utöver spännande nyheter från by BILLGREN stålsmycken och NOBEL by BILLGREN silversmycken kommer vi även att lansera ett nytt varumärke som blir något helt unikt. Det vill vi inte gå ut med nu utan väntar med tillkännagivandet till dagarna innan mässan. Besökarna som kommer till vår monter blir de första som får se och bli presenterade detta nya varumärke.

För oss har det alltid varit viktigt att medverka på JEWA då vi anser att detta är en väldigt viktig mötesplats för marknaden att träffas, träffa kollegor, få inspiration, finna nya spännande möjligheter, diskutera utmaningar med varandra … och såklart för att ha kul och skratta tillsammans. Det är en positiv mötesplats för oss där vi tillsammans gör marknaden starkare och attraktivare inom smycken och klockor.

Vi har alltid haft väldigt bra med trafik till vår monter på mässan då vi alltid har någon rolig aktivitet och spännande nya produkter att visa upp. I år tror vi att det blir extra intressant när vårt nya varumärke lanseras på JEWA och blir starten på något nytt inom by BILLGREN.

Johan Billgren

grundare, by BILLGREN AB

Om by Billgren

Varumärket by BILLGREN AB bildades av Johan Billgren för ca 10 år sedan, och har fokuserat på den svenska marknaden sedan 2018.

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

”Jewa är en positiv mötesplats för oss där vi tillsammans gör marknaden starkare och attraktivare inom smycken och klockor.”

By Billgren presenterar deras stål- och silversmycken på JEWA 2024.
Johan Billgren, grundaren av by BILLGREN AB.

Johan Billgren, grundare av by BILLGREN.