Faith – Jewelery with a purpose

Med mening och inspiration att tro på sig själv
Faith – Jewelery with a purpose skapar smycken med meningsfulla budskap och betydelse. Smyckena är hållbart designade med återvunnet Sterlingsilver och företaget brinner för hållbarhet i verksamhetens alla led.

Våra smycken är mer än bara ett smycke, de är designade för att bäras och älskas över en lång tid. Med vår stilrena design och noggrant utformade budskap vill vi inspirera varje person som bär våra smycken att tro på sig själv och sin förmåga. Med sin personliga design och meningsfulla text är ett smycke från Faith den perfekta presenten när du vill göra någon riktigt glad, oavsett om det är en partner, familjemedlem, vän eller en uppskattad kollega. Våra smycken är inte bara en fin detalj; de är påminnelser om kärlek och tacksamhet. Fira en stor dag eller gör en vanlig dag lite extra speciell med oss.

Vi har många populära produkter i vår kollektion, och en av favoriterna är vår Pusselbit – Thank you for being a peace of my life. Serien finns som halsband, örhängen och även armband som är nytt för säsongen. För oss är hållbarhet och hållbara relationer viktigt i alla led. Vi jobbar med det i allt från
idéarbete, tillverkning, återförsäljare och butiker. Det gör vi bland annat genom att jobba med återvunnet silver. Dessutom säkerställer vi att inget silver slängs bort genom att skicka eventuellt kvarvarande material till skrotning eller smältning. På så sätt får vi nytt material som sedan används i vår smyckestillverkning.

JEWA ger oss en unik plattform för att visa det som gör våra smycken speciella. Vi värdesätter direktkontakten med våra kunder och ser mässan som det perfekta tillfället att möta både nya och gamla ansikten. Den ger oss en värdefull chans att direkt få feedback på våra produkter och design. JEWA är också en fantastisk mötesplats för att knyta kontakter och bygga långsiktiga relationer med återförsäljare och branschkollegor.

Besök vår monter för en unik upplevelse där vi stolt presenterar kollektioner med våra senaste nyheter och tidlösa klassiker. Vi erbjuder handgjorda smycken som är designade för att påminna dig om din egen unika styrka och potential. Vår vision är att varje person som bär våra smycken ska känna sig upplyft och redo att ta sig an livets utmaningar. Tro på dig själv, på andra och på magin i vad det kan leda till är vår vision när vi designar. Vi tror på att det lilla gör den stora skillnaden.

Elin, Sofia och Maria

Grundare, Faith

Smycken från Faith – Jewelry with a purpose.

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Faith skapar smycken som är påminnelser om kärlek och tacksamhet.

Om Faith

Faith – Jewelry with a purpose grundades år 2000 av ”systrarna”; Elin, Sofia & Maria. De tog tillsammans fram idén om tidlösa smycken med en mening och har sedan starten skapat vackra silversmycken med kärlek och omtanke. Idéer, inspiration och skisser tar form i företagets studio i Borås.

Örhängen från Faith – Jewelry with a purpose.

”Tro på dig själv, på andra och på magin i vad det kan leda till är vår vision när vi designar.”