Snö of Sweden

Härligt och lyxigt till konkurrenskraftiga priser
For everyone, everyday, for every occasion – det är vad Snö of Sweden arbetar för. Smyckeskollektionerna är trendsäkra och lekfulla till ett bra prisläge. Företaget skalar kontinuerligt upp och utvecklas framåt på marknaden.

Vårt team har vuxit i linje med den starka utveckling vi ser på Snö of Sweden. Det senaste året har vi jobbat på alla plan för att stärka varumärkets position både digitalt, fysiskt, visuellt och med nya inslag så som pressevent, och i skrivande stund – öppningen av varumärkets allra första pop-up-butik. Vi är säkra på att vårt pop-up-party kommer att sätta ribban för det resterande året.

Förra året fick vi fin respons gällande vårt deltagande på JEWA, då det var många år sedan sist vi ställde ut. I år ser vi fram emot att visa upp varumärket och vår W24 kollektion i en monter med ny kostym som skalats upp från förra året. Hos Snö of Sweden är idéerna många och tempot högt, med det sagt kan det dyka upp överraskningar väl värda att ta del utav så vi ser fram emot att välkomna alla besökare till vår monter.

För både befintliga och nya samarbetspartners kommer vi att presentera vår Winter24-kollektion som lanseras under hösten. Att få presentera en kommande kollektion är alltid lika kittlande. Vi har ett bra erbjudande och hos oss kan du bygga din smyckesgarderob till ett otroligt bra prisläge. I vår bredd ryms både det skandinaviska uttrycket men även det vågade färgexplosiva valet, och denna bredd levereras i ett modernt och trendigt format.

Det känns självklart för oss att delta på JEWA, då vi som varumärke får en unik möjlighet att presentera varumärket och våra kollektioner i ett sammanhang vi vanligtvis inte syns i. Vi får möta branschen i form av kollegor och kunder, vilket skapar givande och energifyllda dialoger som vi tar med oss tillbaka till vardagen. JEWA är för oss viktigt men också väldigt roligt. 

I år kommer man inte missa oss. Varför? Det lämnar vi osagt till öppningen av JEWA. Vi siktar på en känsla av ”wow” och att våra besökare kommer att gå ifrån vår monter med ett leende på läpparna.

Linda Ljungdahl

Head of Sales , Snö of Sweden

Linda Ljungdahl är Head of Sales på Snö of Sweden.

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Smycken från Snö of Sweden.

Om Snö of Sweden

Snö of Sweden grundades 2002 i Östersund där huvudkontoret än idag är placerat. Huvudkontoret och kärnan ligger i Östersund men teamet är utspritt i olika delar av Sverige och världen. Snö of Sweden har över 600 återförsäljare runtom i världen.

Snö of Swedens statement.

Vi siktar på en känsla av ”wow” och att våra besökare kommer att gå ifrån vår monter med ett leende på läpparna.”