Gynning Design

Med viktiga budskap och power till kvinnor
Carolina Gynning är en färgsprakande konstnär och dessutom en välkänd profil i Sverige. Företaget är i ständig utveckling och släpper två kollektioner per år. Inspirationen hämtas från Ibiza och andas power till kvinnor.

Carolina brinner för att alla kvinnor ska få känna sig kvinnliga och starka. Med våra smycken medföljer därför alltid ett budskap vad just det smycket symboliserar. Ett exempel är vår ”Butterfly Collection”. Carolina fick en fjäril av sin mamma som barn. Hon satte den i sitt hår och varje gång Carolina bar den hände något positivt. Hon har därefter kombinerat fjärilen som symbol med lycka och framgång, frihet och glädje.

Gynning Design strävar mot att leverera bra kundservice och kvalitativa smycken för alla kvinnor. En av vårens storsäljare är det vackra halsbandet ”Goddess of love”. Carolinas egen kärleksgudinna som representerar den kvinnliga skönheten, tillsammans med kärleken till henne själv och hennes systrar.

Vi ställer ut på JEWA-mässan för att möta alla kunder och branschkollegor. Möt oss och låt dig inspireras av Carolina och teamet från Gynning Design. Få en presentation av våra kollektioner och ta del av våra smycken. I vår monter hittar du inspirerande, svenskdesignade smycken tillsammans med höstens nyheter.

Vi ser fram emot att möta både nya och befintliga kunder på JEWA.

Linn Norberg

Product Manager, Gynning Design

Carolina Gynning, grundaren av Gynning Design.

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Storsäljaren ”Goddess of love” från Gynning Design.

Om Gynning Design

Gynning Design bildades år 2013 av konstnären Carolina Gynning tillsammans med mamma Agneta Gynning. Företaget grundades då efterfrågan på Carolinas konst ökade, och de önskade att flera skulle få ta del av den. Gynning Design erbjuder smycken för kvinnor, men har även inredning och konst.

”Möt oss och låt dig inspireras av Carolina och teamet från Gynning Design. Få en presentation av våra kollektioner och ta del av våra smycken.”