Blomdahl

Hudtänksamhet – omtanken om huden
Blomdahl erbjuder smycken som är snälla mot huden och på årets inköpsmässa har de mycket nytt att visa upp, både produkter och olika inredningsmöjligheter.

Blomdahl lockar kunder till din butik och bygger långsiktiga relationer. Öronhåltagning, rengöringsservetter och första årets viktiga val av örhängen, är starten på livets smyckesresa. Blomdahl har ett brett sortiment inom såväl håltagning som hudvänliga smycken för barn, kvinna och man.

Vi tycker att alla ska kunna bära smycken varje dag, till och med om du har nickelallergi. Därför går vi längre än de flesta och bryr oss extra mycket om detaljer som gör stor skillnad; från material som är snälla mot huden, till ansvarsfull tillverkning och kvalitet som håller för det liv som du vill leva. Vi är så noggranna i det vi gör att alla, även du med hud som behöver extra omtanke, kan använda smycken från Blomdahl.

Med många år i smyckesbranschen fortsätter vi att tillverka våra håltagningsprodukter och smycken i Sverige, med samma omsorg och engagemang som från allra första början. Omtanken om de människor som skapar dem, de som bär dem och den värld vi lever i genomsyrar vår verksamhet. Kanske har du valt oss av just den anledningen; att vi håller vad vi lovar. Att vi inte utmanar huden, utan att vi anpassar oss till den. Denna smyckesfilosofi kallar vi för hudtänksamhet – omtanken om huden.

Vi längtar till JEWA och att få träffa alla våra fantastiska kunder och förhoppningsvis även nya kunder. Vi värdesätter att få träffas och JEWA är en riktigt bra mötesplats med både nya och befintliga kunder. På mässan har vi verkligen möjlighet att duka upp på ett inspirerande sätt för att visa vilka miljöer vi kan skapa tillsammans ute i butik. Vi ser även fram emot att få presentera vår AW-kollektion med hudvänliga nyheter där minimalism och maximalism möts i en perfekt balans.

Förutom alla våra smyckesfavoriter av nya tidlösa klassiker så befinner vi oss i en spännande fas inom butikskoncept, med vårt visuella uttryck där butiksinredning är under utveckling med fokus på att lyfta våra hudtänksamma smycken. Välkomna att besöka vår monter så visar vi mer!

Elinora Örnstedt

Försäljningschef Sverige, Blomdahl

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Om Blomdahl

Blomdahl grundades 1985 med ett tydligt syfte: att människor som ville ta hål i öronen eller bära smycken inte skulle behöva riskera hälsan för skönhetens skull. Sedan företaget startades i Halmstad, för nästan 40 år sedan, har Blomdahl hållit fast vid sin grundidé; att tillverka hudvänliga, bekväma och snygga smycken som kan bäras hur ofta du vill och hur länge du vill, utan att huden påverkas.

”Vi är så noggranna i det vi gör att alla, även du med hud som behöver extra omtanke, kan använda smycken från Blomdahl.”