Swetime

Försäljning och service av klockor
Carlstad Swetime AB, eller “Swetime” som företaget kallas i folkmun, erbjuder försäljning och service till butiker. I sortimentet finns klockor och smycken av hög kvalitet tillsammans med verktyg och reservdelar för att laga klockor. Grundarna av Swetime har mångårig erfarenhet av urbranschen och lägger stor vikt vid att kunden kan handla från dem med trygghet.

På mässan visar vi upp vår huvudprodukt, Swiss Military Hanowa. Vi kommer presentera höstens nyheter och du kan se alla produkterna live. Vi har även med POLICE som är ett liknande varumärke, och JUST som är vårt lågprismärke. Vi kommer såklart även visa upp våra urmakarverktyg och reservdelar, något vi är ensamma om på mässan.

Vi som driver Swetime är jag, Jan Häger och min kollega Rolf Wikström. Jag ansvarar för produkter och försäljning, Rolf ansvarar för hantverk och lagning av klockor. Rolf har många års erfarenhet som urmakare och hittar lösningar på de flesta problemen. Under mässan kan du passa på att ställa frågor till honom om reservdelar, urmakarverktyg och reparation av ur och smycken.  

Vi ser JEWA som ett utmärkt tillfälle att synas för många på kort tid. En plats där vi kan träffa nya kunder och visa upp våra produkter. Vi ser också mässan som en bra möjlighet att få visa upp våra verktyg och reservdelar, och hinna med att svara på frågor om dessa eftersom vi sällan har med dem på fältet. 

Jan Häger

Grundare, Carlstad Swetime AB

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Swiss Military Hanowa Defender.

Om Carlstad Swetime AB

Swetime grundades av Jan Häger och Rolf Wikström år 2009. Båda har mångårig erfarenhet inom urbranschen och levererar högkvalitativa produkter från sina märken Swiss Military Hanowa, POLICE och JUST. Företaget växer ständigt och har fler produkter och varumärken på väg in. Swetime erbjuder även reparation av klockor, och samarbetar med ett stort antal leverantörer för att säkerställa de bästa och passande reservdelarna för just din klocka.

”Vi ser JEWA som ett utmärkt tillfälle att synas för många på kort tid. En plats där vi kan träffa nya kunder och visa upp våra produkter.”

Swiss Military Roadrunner med grön urtavla.

Swiss Military Hanowa Flagship Chrono.