Guldbolaget

Från legering till färdig ring
På Guldbolaget möter du individer med stor kunskap, lång erfarenhet och med passion för hantverk. På Guldbolaget ser man möjligheter i företagens och människornas idéer, och samarbetar gärna i utvecklingsprocessen. I montern presenteras flera spännande nyheter du inte får missa.

Alla vi som arbetar på Guldbolaget har en enkel och okomplicerad relation till våra samarbetspartners. Den kunskap som vi besitter erbjuder vi till alla våra kunder.

Kunskap och engagemang är grundläggande byggstenar i alla våra samarbeten, både när vi tillverkar våra egna produkter och när vi tillverkar andras produkter och varumärken. Vi är också mycket flexibla i vårt arbete och erbjuder unika produkter och lösningar till våra kunder. Att äga hela tillverkningsprocesser är viktigt för oss då det innebär trygghet och stabilitet.

Vi spänner ständigt bågen, utmanar vår maskinpark och gör nyinvesteringar. Samtidigt inspireras vi av trender i vår omvärld och tar snabbt fram nya modeller och varianter som följer modet.

Ny kunskap är spännande och utvecklande, vi har precis kommit i mål med processen “platinaringar – från legering till färdig ring”. På JEWA kan du ta del av vårt nya sortiment med platinaringarna.

Vi kommer visa delar av våra färdiga smyckeskoncept och kollektioner, tillsammans med olika typer av halvfabrikat som vi erbjuder till B2B-kunder. I vår monter kan du även ta del av vår nya kollektion ATOLL, ringar som har spännande och vackra klusterfattningar med färgade labbodlade diamanter.

Vi håller också tummarna och hoppas att vi äntligen kan visa upp en riktigt efterfrågad nyhet. Det är en ny 6-klor solitär på en avsmalnande skena. Modellen kan framstå som enkel – men att svarva en skena på detta sätt, passande varierande storlekar på stenar och olika fingerstorlekar, ställer stora krav på personen som sköter maskinen.

Boka in oss på årets mässa, för vi vill gärna träffa dig. JEWA innebär fantastiska möjligheter till möten med nya och befintliga kunder under lättsamma och enkla omständigheter, där vi har möjlighet att visa upp vad vi erbjuder. Att möta människor med kreativa och härliga idéer ger oss stor inspiration och mycket energi!

Charlotta Rejneborg

Ägare, Guldbolaget

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Ring från vår nya kollektion ATOLL med färgade labbodlade diamanter. Modell 9011-1,7K med fattning Cassandra i rosa färgställning, totalt 0,50 ct.

Om Guldbolaget

Guldbolaget har lång erfarenhet av branschen och erbjuder traditionell hantverkskunskap i kombination med den senaste tekniken. Företaget söker ständigt efter nya lösningar med målet att alltid tillverka en produkt av förstklassig kvalitet på bästa sätt. Guldbolaget är ett svenskt familjeföretag som grundades i slutet av 1980-talet.

Nu erbjuder även Gulbolaget egen tillverkning av platinaringar i sortimentet.

Ring av modell 9011-1,6K med fattning EF34 med en 0,50 ct. oval diamant.

”Vi spänner ständigt bågen, utmanar vår maskinpark och gör nyinvesteringar. Samtidigt inspireras vi av trender i vår omvärld och tar snabbt fram nya modeller och varianter som följer modet.”