Cavaxo Design

Fokus på service
På Cavaxo Design möts du av bra service och högkvalitativa smycken som passar alla. Under JEWA kommer företaget visa upp hela kollektionerna för sina varumärken astrid&agnes och AROCK, tillsammans med härliga nyheter inför hösten.

Året började med flytt till nya, större lokaler där vi kan ta emot besök och visa upp vårt showroom. Vi har för andra gången deltagit på en mässa i München, Tyskland som gav ett fint resultat med fler butiker och en agent på en ny marknad.

Bland våra mest populära produkter hittar du läderarmband från AROCK med fantastisk läderkvalitet och produktserien med äkta sötvattenspärlor från astrid&agnes.

Förutom fina smycken av hög kvalitet, brinner vi för bra service. Det är vårt motto i alla led från införsäljning, skyltning, packning, leveranser till den personliga kontakten. Vi jobbar ständigt med kvalitetsarbete och att ha bra lagersaldo för att kunna erbjuda snabba leveranser till våra återförsäljare. Våra återförsäljare är det absolut viktigaste vi har och vi strävar alltid mot att vara tillgängliga.

JEWA är en fantastisk mässa som vi alltid medverkat på. Under mässan får vi som verkar i branschen tillfälle att träffa både leverantörer och återförsäljare. Det är viktigt att ha en sådan möjlighet någon gång per år för att mingla, inspirera och umgås i en härlig miljö. På ett enkelt sätt får vi visa upp hela vårt sortiment, skyltning och ge en känsla kring våra varumärken.

Vi ser fram emot att visa dig våra härliga nyheter. Välkommen till vår monter och delta i vår aktivitet och mingla med bubbel och kaffe. Dessutom kan du smaka våra välkända hembakta kakor.

Sofie Axelsson

Grundare och vd, Cavaxo Design AB

Sofie Axelsson, grundare Cavaxo Design år 2016.

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Nyhet i sortimentet. Smyckesserien Palma med vita sötvattenspärlor och lås i stål.

Om Cavaxo Design

Cavaxo Design AB drivs av Sofie Axelsson och består av två varumärken, astrid&agnes och AROCK. Verksamheten grundades 2006 och finns nu representerade i över 300 butiker runtom i Norden. Varumärket astrid&agnes riktar sig till kvinnor och AROCK är skapat för den manliga målgruppen. Cavaxo Designs vision är att skapa hållbara och trendiga smycken för kvinnor och män i alla åldrar.

Flätat armband i läder med justerbart lås.

”Förutom fina smycken av hög kvalitet, brinner vi för bra service. Det är vårt motto i alla led från införsäljning, skyltning, packning, leveranser till den personliga kontakten.”