Orrling

Mötet mellan smycken och konst
Hos Orrling Jewellery hittar du unika smycken. Orrlings smycken liknar inget annat – företaget bygger broar mellan konst och smycken och har ett unikt formspråk i sin design.

Smycken är mer än bara en dekoration. De är ett konstverk som har skulpterats för att väcka tankar och känslor. Orrlings ambition är att skapa en djärvare smyckeskultur i ett stereotypt landskap. Vi strävar efter att skapa konstnärligt designade och minutiöst handgjorda smycken, som släpper lös ditt sanna jag och talar till själen. Våra smycken innehåller noggrant utvalda och högkvalitativa juveler.

Välkommen att se vår nya coola silverkollektion i avantgarde-stil, som vi är väldigt glada att få berätta om. Vi kommer även att visa upp vår kollektion med fine jewellery. I vår monter kommer du uppleva unika, exklusiva juveler av högsta klass, med ett unikt uttryck och formspråk. Vårt formspråk och design är vår styrka när vi tar fram smyckeskollektioner. Vi utforskar gränslandet mellan konst och smycken.

Vi deltar på JEWA-mässan för att nå ut med våra kollektioner till en bredare publik. Välkommen att besöka Orrling Jewellery på JEWA och ta del av vår värld av unika juveler.

Håkan Orrling

Grundare, Orrling Jewellery

Anders Sandell

Head of Sales, Orrling Jewellery

Ring Pink Mojo från Efflorescence serien. 18 k rg cusion-slipad rosa kvarts, samt pave fattade tsavoriter.

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Smycke med grön juvel.

Om Orrling Jewellery

Orrling Jewellery grundades 1997 och erbjuder unika smycken med design som utforskar gränsen mellan smycken och konst. Företaget har växt fram ur en familj med stor passion för konst och design. Grundaren Håkan Orrlings far Torsten reste under 50-talet runt i Europa och skapade sig kunskap om smyckesdesign och konst. Influenserna från fadern präglar designen än idag.

Smycke med svarta detaljer.

”Orrlings ambition är att skapa en djärvare smyckeskultur i ett stereotypt landskap”