Jibema AB

Med omtanke för dina smycken och klockor
Jibema AB håller dina smycken och klockor skinande. Företaget samarbetar med Connoisseurs som är världens största producent av rengöringsprodukter till smycken och klockor. Med över 60 år i branschen kan du lita på att produkterna från Connoisseurs rengör dina smycken skonsamt och hållbart.

På JEWA kommer vi att presentera rengöringsprodukter till smycken och klockor från Connoisseurs, och säkra bakstycken från LOX. Jibema har arbetat med Connoisseurs sedan 2016, och vi förstod direkt att produkterna skulle passa den svenska marknaden.

Connoisseurs tar fram produkter med fokus på konsumenten. Vi har ett team med guldsmeder och framstående kemister som ser till att produkterna blir effektiva och säkra att använda. Clean, polish and protect är grunden i allt som varumärket tar fram. De mest kända produkterna är Jewellery Wipes och Diamond Dazzle Stik som är högt uppskattade både på den amerikanska och europeiska marknaden.

I montern kommer vi att visa en nyhet från Connoisseurs som är en utveckling av Diamond Dazzle. Det är en putsduk till diamanter som tillsammans med Diamond Dazzle Stik skapar ”The Dream Team”. Det blir som ett hemma-spa för smycken med LaSonic Diamond Dazzler och ett smidigt etui med Diamond Dazzle Cloth.

Skinande smycken leder ofta till ökad försäljning. Med våra produkter är det enkelt att putsa upp era smycken i butiken så att de glimrar. Vi kommer även att visa olika alternativ av stilrena displayer för att kunna presentera produkterna ännu bättre i butiken. Ytterligare en populär tjänst vi erbjuder är möjligheten att profilera produkterna för att få butiken att ”leva” längre hos kunden.

Connoisseurs är lyhörda för marknaden och har därför ett produktsortiment där de flesta produkterna är miljövänliga. De skadar varken människor, husdjur eller miljön när de används på rätt sätt.

JEWA ger oss möjligheten att fortsätta vår vision att bistå med produkter som skapar möjlighet för butiker att stärka sin relation med kunderna och öka sin försäljning. Vår bransch har fortfarande en lång väg till försäljning av serviceprodukter i den dagliga verksamheten. Eller som det även kallas, merförsäljning. JEWA är en mässa vi ser fram emot och det är en nödvändig plattform för oss och resten av branschen. Vi har alltid mycket aktivitet i vår monter. Det dyker ofta upp frågor, behov och önskemål från butiker som vi gärna hjälper till med. Varmt välkomna till vår monter för att låta dig bli bländad. När du ändå besöker oss, varför inte passa på att putsa dina smycken!

Johan Berg

Delägare, Jibema AB

En trio att räkna med. Den populära Diamond Dazzle Stik, LaSonic och Dazzle Cloth for maximum sparkle.

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Produkter från Connoisseurs. 

Om Jibema AB

Jibema grundades 2008 och har arbetat med Connoisseurs sedan 2016. Connoisseurs grundades 1960 i Massachusetts, USA och erbjuder hållbar och kvalitativ rengöring till smycken och klockor. Förutom Connoisseurs är Jibema även återförsäljare för bland annat LOX som tillverkar säkra bakstycken för örhängen. Jibema är agenter och distributörer i klock- och smyckesbranschen.

”Lasonic Diamond Dazzler” ett hemma-spa för dina smycken.

”Clean, polish and protect är grunden i allt som varumärket tar fram”