Sporrong

En stark varumärkesportfölj
Med anor från 1600-talet är Sporrong ett företag med lång erfarenhet och en stark portfölj med varumärken. Sporrong är återförsäljare åt de välkända företagen Calvin Klein, Tommy Hilfiger och det nya tillskottet BOSS. I Sporrongs sortiment finns något som passar alla.

Sporrong är en unik metallproducent som grundandes redan år 1666. 2019 köpte vi upp företaget Kultakeskus, en av Finlands största metallbearbetningsföretag med lång erfarenhet som distributör av ett flertal klock- och smyckesmärken. Då fick vi möjligheten att bli distributör för varumärket Tommy Hilfiger. I början av 2022 fick vi möjlighet att addera ytterligare ett starkt varumärke i bolaget, Calvin Klein och nu har vi även tagit över distributionen för BOSS.

På JEWA kommer vi att presentera höstens nyheter med både klockor och smycken från Calvin Klein och Tommy Hilfiger. Vi är extra glada över att presentera det senaste tillskottet BOSS, som inte bara har en elegant och sportig klockkollektion utan även vackra smycken. Dessutom har vi nyligen lanserat ett nytt verktyg, en B2B-portal där våra återförsäljare kan ta del av samtliga varumärken, kollektioner och de senaste nyheterna.

Vi ser fram emot att visa upp våra starka och populära modemärken, tillsammans med de nyheter och kampanjer som vi lanserar. Våra varumärken kompletterar varandra och vi har något som passar alla.

Vi tycker JEWA är en fantastisk mötesplats för alla återförsäljare och leverantörer. Det är ett perfekt tillfälle att inspireras och umgås med alla i branschen. För oss är det en självklarhet att medverka på mässan, vi har alltid åkt därifrån fyllda med ny energi och inspiration!

Gabriella Balsvik

Sales and Brand Manager, Sporrong

Lila Moss är ambassadör för Calvin Klein.

NOBEL by BILLGREN är ett exklusivt varumärken med smycken i 925 sterling silver.

Klocka från BOSS.

Om Sporrong

Sporrong grundades år 1666 som en metallproducent. Det anrika företaget är Kunglig Hovleverantör och levererar även sina produkter till Försvarsmakten, Polisen, Svenska Kyrkan med flera. Efter ett uppköp av företaget Kultakeskus, 2019, blev de distributörer för Tommy Hilfigers smycken och klockor. Därefter har Sporrong utökat med ytterligare två varumärken, Calvin Klein och BOSS, i sin portfölj.  

Klocka och armband från Tommy Hilfiger.   

”Vi är extra glada över att presentera det senaste tillskottet BOSS, som inte bara har en elegant och sportig klockkollektion utan även vackra smycken”